Τραχανάς με “σπιτικό” ζωμό

Nov 17th

Η συνταγή αυτή δημιουργήθηκε στα πλαίσια της υποψηφιότητας μας, στα Food blog Awards του περιοδικού BHMA GOURMET , με προϊοντα  Knorr. Η υποστήριξη σας είναι σημαντική !! Έτσι μπορείτε να μας ψηφίσετε εδώ  και  εδώ  και  εδώ, γιατί είμαστε υποψήφιοι σε 3 κατηγορίες

Traxanas_4

Υλικά:

Εκτέλεση:
Σε βαθύ σκεύος, πάνω σε δυνατή φωτιά, ζεσταίνω το νερό. Ρίχνω τον “ζωμό” και ανακατεύω.
Μόλις βράσει το νερό, ρίχνω τον τραχανά και χαμηλώνω την φωτιά. Αφήνω να βράσει για 15 περίπου λεπτά.
Ψήνω στον φούρνο τις φέτες ψωμιού, αφού τις ραντίσω με λάδι και τις πασπαλίσω με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ρίγανη.
Πρίν το σερβίρισμα, “στολίζω” τις φέτες ψωμιού με το λουκάνικο (κομμένο λεπτές φέτες) και συνοδεύω την σούπα  μου.

Traxanas_8

Traxanas_3

Traxanas_6

Traxanas_7