Εμείς

*majeriko : μαγέρικο το [majériko] Ο41 : (οικ.) λαϊκό εστιατόριο· μαγειρείο β´

[μάγερ(ας) -ικο, ουδ. του -ικος] { ομάδα “μαγείρων” }

 

Είναι που κάποιες φορές, τα “θέλω” σου, γίνονται δυνατότερα απο τα “έπρεπε”….

Είναι εκείνες τις φορές που σε ξαφνιάζει ο ίδιος σου ο εαυτός και το πείσμα σου, είναι ο νικητής…

Χρόνια ολόκληρα το πέρασμα μου απο δουλειές που ήθελα, που αγάπησα, που έπρεπε ή που απο ανάγκη έκανα…μπαράκια, γραφιστική, διακόσμηση, οργάνωση εκδηλώσεων, εμπόριο…κι ήταν εκείνη η στιγμή, που τα “θέλω” μου, χωρίς να με πνίξουν, με έφτασαν εδώ, στο “majeriko” !!

Είμαι ο Σταύρος και μου αρέσει το καλό φαγητό, το Ελληνικό φαγητό, το εύκολο ή το δύσκολο. Αγαπώ να μαγειρεύω. Θέλω να δημιουργώ απλά, όμορφα πιάτα, για ευχάριστα τραπέζια. Μου αρέσει να φωτογραφίζω, πρόσωπα,  φαγητά, σπίτια, την εξοχή !! Αγαπώ την φωτογραφία, αγαπώ το “styling” !!

Και είναι που κάποιες φορές, το “δεν μου αρέσει”, το “σιγά μην μπορέσω”, το “δεν μ’ ενδιαφέρει”…γυρνάνε και σε “εκδικούνται”, ξαφνιάζοντας σε !!

Χρόνια ολόκληρα σε δουλειές που ήθελα και αγάπησα. Απλά κουράστηκα. Είμαι η Ελένη, η “καμία με σχέση με την μαγειρική”, που αγάπησα το “όνειρο” του Σταύρου, το “majeriko”. Φαγητό, “ζωντανά” ζωγραφιστά πιάτα, τόσο ξεχωριστά, τόσο μοναδικά φωτογραφημένα !! Και να, είμαι συνοδοιπόρος στο “majeriko”.

Είμαστε ο Σταύρος και η Ελένη και φίλοι πολλοί, ο Αλέξης, η Εύη, ο Σταύρος ( ο μεγάλος ), ο Γιάννης, η Αναστασία…είμαστε μια παρέα, με μεράκι πάνω απ΄όλα. Με αγάπη για το Ελληνικό φαγητό, τα όμορφα “πιάτα”, τα όμορφα σπίτια, την εξοχή. Αγαπάμε να ταξιδεύουμε και να μαγειρεύουμε. Μας αρέσει η Ελληνική επαρχία. Αγαπάμε το Country Style. Αγαπάμε το Vintage.

Είμαστε ανοιχτοί σε “μαγειρικές συνεργασίες”, ώστε να μεγαλώσει η παρέα μας. Μπορείτε να “έρθετε”, μπορείτε να μαγειρέψετε και να το “μοιραστούμε”, μπορείτε να μας στείλετε τις συνταγές σας και να τις κάνουμε,  όμορφες εικόνες. Θέλουμε να μας γνωρίσετε, να σας γνωρίσουμε και να κάνουμε μια μεγάλη “ομάδα”

‘Ολες οι φωτογραφίες στο blog, είναι “δικές” μας. Μπορούμε να σας τις “δανείσουμε”, αλλά θα πρέπει πρώτα να μας τις ζητήσετε !!