Κατσαμάκι με φέτα

Apr 21st

katsamaki (2)

katsamaki (5)

Υλικά:

  • 5 κ.σ. Kαλαμποκάλευρο
  • 1 λτ. Νερό
  • 1 κ.σ. Βούτυρο
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • Τυρί Φέτα
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. Δενδρολίβανο ( ψιλοκομμένο )

 Εκτέλεση:

Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, προσθέτω το βούτυρο, το καλαμποκάλευρο και το αλατοπίπερο. Ανακατεύω καλά για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να δέσει το μείγμα. Τώρα προσθέτω το τυρί, το ψιλοκομμένο δενδρολίβανο και ανακατεύω για ακόμη λίγο.Σερβίρω στα πιάτα και πασπαλίζω με επιπλέον τυρί και δενδρολίβανο, φρέσκο πιπέρι και ραντίζω με ελαιόλαδο.

katsamaki (7)

katsamaki (9)

katsamaki (4)

katsamaki (8)