Ομελέτα φούρνου

Feb 5th

Υλικά :

  • 6 Αυγά
  • 2 κ.σ.Γάλα
  • 1 Κολοκύθακι ( σε ροδέλες )
  • 3 φρέσκα Κρεμμυδάκια ( ψιλοκομμένο )
  • 1 τομάτα ( κομμένη σε κύβους )
  • 2 Πιπεριές ( κόκκινη – πράσινη σε ροδέλες )
  • 100 γρ. τυρί Φέτα ( θρυματισμένο )
  • 100 γρ. τυρί Κεφαλογραβιέρα ( τριμμένη )
  • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  • φρέσκα Μυρωδικά ( Ρίγανη, Θυμάρι )
  • Αλάτι-Πιπέρι ( φρεσκοτριμμένα )
  • 2 κ.σ. Μαϊντανό ( για στολίσμα )
  • Ρεπανάκια ( για στόλισμα )

Εκτέλεση :

Χτυπώ τα αύγα με το γάλα προσθέτοντας αλατοπίπερο ενώ χτυπώ. Σε ένα ταψί ρίχνω ολά τα υλικά και τα ανακατεύω για να πάει το ελαιόλαδο παντού. Τα “στρώνω” και ρίχνω επάνω τους τα αύγα. Σε προθερμασμένο φούρνο, ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να “φουσκώσει” και να πάρει όμορφο χρώμα. Πριν να σερβίρω, “στολίζω” με ρεπανάκια και πιπεριά κομμένα σε ροδέλες, φυλλά μαϊντανού και κόκους κόκκινου πιπεριού. Συνοδεύω την ομελέτα με ψητά τοματίνια, κρεμμύδια, σκόρδα.    (ψημμένα όλα σε κλειστή λαδόκολλα με λάδι και φρέσκα μυρωδικά)