Τάρτα με Σουλτανίνα

Aug 13th

Μικρά, μικρά, “μαβιά μαργαριτάρια”, στριμωγμένα σ΄ενα τσαμπί. Ξεχωριστή, Ελληνική ποικιλία μαύρου σταφυλιού. Η Κόρινθος περηφανεύεται, πως είναι δική της ποικιλία, γι αυτό και Κορινθιακή την λέμε…Στόλισαν μια ολόκληρη τάρτα, με την ξεχωριστή ομορφιά τους…!!!

Υλικά:

  • 1 Τάρτα ( έτοιμη, στα supermarkets )
  • 1/2 κ. Σταφύλια Σουλτανίνα
  • 250γρ. Τυρί ( κρέμα )
  • 250γρ. Γιαούρτι ( στραγγιστό )
  • 3 κ.σ. Ζάχαρη
  • Φύλλα δυόσμου
  • Άχνη ζάχαρη ( για πασπάλισμα )

Εκτέλεση:

Χτυπώ στο μίξερ, το τυρί, το γιαούρτι και την ζάχαρη πολύ καλά. Αφού γίνει μια “απαλή” κρέμα, την απλώνω πάνω στην τάρτα. Στολίζω με τα φρέσκα σταφύλια και τα φύλλα δυόσμου. Πασπαλίζω με άχνη ( γιατί εμένα μου αρέσει )….!!!

Τόση φρέσκια “νοστιμιά” !!! Τόσο εύκολα !!!